MI LI ASIAN FUSION CUISINE

MI LI ASIAN FUSION CUISINE lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mi Li Asian Fusion Cuisine. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 22:15 Het eten was qua smaak en kwaliteit echt goed. De hoeveelheid echter was een lachtertje. Echt veel te kleine porties voor het geld wat je ervoor betaald. Echt jammer
19 mrt 2022 om 3:00 Prima eten maar iets te laat bezorgd
16 feb 2022 om 19:26 Hoeveelheid en kwaliteit echt niet in verhouding tot het eten. De fried hapjes en dimsum waren 5 à 6 mini stukjes, die ook nog eens slap/flauw waren. Karaage ook slap en sponzig. Gyoza was wel prima maar hebben betere gehad. De eend was wel lekker.
29 jan 2022 om 18:59 We bestellen al vrij lang bij Mi Li, maar ik sluit me aan bij wat anderen ook al in de reviews zeggen: het is tegenwoordig hee duur, en je krijgt er weinig voor. 2 lekkere maar piepkleine chicken wings voor 7,50? 8 stuks sushi voor 14 euro? Niet ok.
24 jan 2022 om 22:03 I am not usually hungry after ordering out but today I was. The portions are very small. Another way to see this is the price is very high. For the same price I paid today I have previously bought almost double amount in sushi in a different restaura
27 nov 2021 om 21:34 prijs-kwaliteit-grootte verhouding komen niet overeen. bv slechts 6 inktvisballen met klein stukje inktvis + veel deeg. rijst of noodles zitten er niet bij die moet je apart bestellen. Dus uiteindelijk dure bestelling en niet warm aangeleverd.
17 nov 2021 om 20:07 Je ontvangt echt weinig voor hetgeen je betaald.
2 okt 2021 om 22:40 Food too expensive for what it is in terms of taste… random.
29 sep 2021 om 19:10 De kwaliteit was een stuk minder dan dat ik gewend ben
23 sep 2021 om 21:09 De vegetarische sushi heb ik niet gegeten. Die zag er echt onsmakelijk uit. Droge rijst net iets droogs korrelige ertussen, bah. Ik Gr. Hier eerder besteld en toen kreeg ik wat met mango wat wel erg lekker was.
17 aug 2021 om 15:20 Heerlijk. Wel kleine porties.